関東学院学報 No.44
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KANTO GAKUIN NEWS No.44 21関東学院卒業生が奏でる贅沢な時間──。素敵なお店で極上のひとときを見つけて下さい。元町で生まれ、赤い袋とフランスパンで全国的に有名なパンの名店「ポンパドウル」。粉の仕込みから、窯で焼くまでの全工程を店舗併設のパン工房でおこなうため、店頭には常に約140種類の焼きたてパンが並びます。注目のフランスパンは約6時間かけて丁寧に作り、1日8回も焼き上げるから、いつもほっかほか。毎月12日には新作パンが登場。さらに元町本店では、限定パンやカフェコーナーも用意しています。PompadourPompadour is a well-established bakery famous nationwide for its red package and baguettes. The bakery is engaged in the entire process of making its baguettes – from the preparation of the flour to the baking of the bread. There are always about 140 different kinds of freshly-baked breads on the shelves in the store. It takes as long as six hours to make baguettes. On the 12th of every month, new kinds of bread are introduced. Pompadour also offers a limited selection of items at its main store in Motomachi.ポンパドウル09卒業生:三藤 達男住所:横浜市中区元町4-171 ポンパドウルビル1FTEL:045-681-3956営業時間:9:00-19:00定休日:不定休URL:http://www.pompadour.co.jp1日平均140個以上が15時過ぎには売り切れてしまうほど人気のパン「イングランド」は、元町の老舗パン屋「ウチキパン」が120年以上も作り続けてきた歴史あるイギリスパンです。生地の発酵にホップ種を使用し、愛情と手間をたっぷりかけて作られたパンは、どこか懐かしくやさしい味わい。「桜あんパン」「アップルパイ」など惣菜パンの種類も豊富で、店はいつも大勢のお客様で賑わっています。Uchikipan“England” is a long-loved white bread that has been made by Uchikipan, a well-established bakery in Motomachi, for more than 120 years. The bread is so popular that more than 140 loaves on average are sold out by a little after 15:00 every day. The bakery also offers a variety of pastries and other baked goods, including “sakura-an bread” and apple pie. The shop is visited by many customers each day.ウチキパン10住所:横浜市中区元町1-50TEL:045-641-1161営業時間:9:00-19:00定休日:月曜URL:http://www.uchikipan.com/打木 豊中・高43期生、大学1994年卒

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