関東学院学報 No.43
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KANTO GAKUIN NEWS No.43 21関東学院卒業生が奏でる贅沢な時間──。素敵なお店で極上のひとときを見つけて下さい。関内駅北口から徒歩3分。赤レンガに大きな白壁が目印のフレンチレストラン「ストラスブール」。店内は女性の肌が美しく映えるライトグリーンの壁に、スタッフの明るい笑顔があふれ、居心地のよい空気が流れています。おすすめは鎌倉野菜を中心に約20品目以上の新鮮野菜が味わえるグルマンコース(ディナー)。初めてフランス料理を食べる人でも思う存分楽しんでほしいというシェフの思いが、1皿ごとに込められた絶品のコースです。住所:横浜市中区常盤町30-27-2 TEL:045-227-7018営業時間: [火-土]11:30-14:00(L.O.) 18:00-21:30(L.O.) [日・祝日]12:00-14:00(L.O.) 18:00-21:00(L.O.)定休日:月曜StrasbourgA three-minute walk from the North Exit of Kannai Station takes you to Strasbourg, a French restaurant with red brick and white walls. The walls inside are painted in light green, creating a comfortable atmosphere. One of the most recommended items on the menu for dinner is “Menu Gourmand”, which includes more than 20 kinds of fresh vegetables most of which are grown in Kamakura. This is an exquisite course menu, and from each of the dishes prepared, customers can taste the chef’s passion for entertaining his customers to their fullest.ストラスブール07小山 貴子小・中・高卒 29期生中華街の住人も通う広東料理の店「好々亭」。おすすめは高級食材フカヒレをはじめ、アワビ、蟹、大海老、帆立などを贅沢に使った「豪華三昧コース」。「手作り点心」「分厚いフカヒレの姿煮」など全10品がお得に楽しめます。コース最後を飾る「とろける杏仁豆腐」はテレビ・雑誌で紹介され、遠方から訪れるファンも多い名物メニュー。もともとお粥専門店だっただけにお粥の評判も高く、なかでも「海鮮粥」は女性に大人気です。HauhauteiA recommended dish of Hau-Hau-Tei, a Cantonese restaurant, is the rich and luxurious course, “Goka-Zanmai”. This course uses shark fin, a luxury ingredient, along with abalone, crab, large shrimp and scallops. The course consists of ten different dishes, including dim sum and simmered whole shark fin. Because the restaurant originally specialized in rice porridge, the seafood rice porridge, one of the rice porridge dishes the restaurant serves, is very popular particularly among women.好々亭08住所:横浜市中区山下町142 TEL:045-664-0544営業時間: [月-金]11:00-14:00(L.O.) 17:00-22:00(L.O.) [土・日・祝日] 11:00-22:00(L.O.)定休日:火曜石井 友幸小・中・高卒 48期生

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